+38 050 358 15 60
info@kort.com.ua
  1. Головна
  2. Статті

Універсальний спортивний майданчик на дачі

Величезна кількість людей в Україні тяжіють до активного і здорового способу життя, в якому багато місця займають спортивні вправи і заняття різними видами спорту. При цьому багато хто прагне до певної індивідуальності, намагаючись облаштувати спортивні об'єкти на прилеглих до будинку або дачі ділянках. Оскільки аматорські заняття спортом вимагають певної різноманітності, величезним попитом стали користуватися універсальні спортивні майданчики.

У чому причина популярності універсальних спортивних об'єктів?

  1. Універсальні спортивні площадки - це база для занять відразу кількома видами спорту.
  2. Ергономічність організації простору, можливість одночасних занять різними видами спорту.
  3. Організація майданчики такого типу обходиться дешевше облаштування декількох індивідуальних об'єктів.

Якими видами спорту можна займатися на універсальних майданчиках?

На універсальної майданчику можна поєднувати заняття гімнастикою практично з усіма активними спортивними іграми, в числі яких волейбол, бадмінтон, теніс, баскетбол, гандбол і міні-футбол. Для цього на поверхню універсального майданчика наноситься розмітка кожного з видів спорту, вона пізнавана і легко читається. Пересвідчитись у цьому можна переглянувши фото з об'єктів у Портфоліо та встановивши необхідне обладнання на гральний майданчик у Конфігураторі

Для кожного із зазначеного видів спорту, майданчик може бути укомплектована відповідним обладнанням, наприклад, футбольними воротами або баскетбольними щитами. При цьому обладнання може бути стаціонарним і мобільним, яке буде використовуватися в міру необхідності:

  • мобільні баскетбольні стійки з кільцем і щитом;
  • переносні футбольні ворота;
  • розбірні гімнастичне обладнання;
  • тренажери.

В цілому, обладнання для універсальних майданчиків може бути найрізноманітнішим. Компанія "Спорт Світ", яка професійно займається будівництвом таких об'єктів, пропонує різноманітні варіанти спортивних тренажерів або комплексів, в тому числі абсолютно унікальні розробки, які не мають аналогів у конкурентів. Переглянути асортимент можна у каталозі виробів за посиланням https://sportsvit.com.ua/#!fc

Особливості універсальних майданчиків

Особливість універсальних майданчиків в тому, що на них можуть грати, як дорослі, так і діти. На майданчику може бути відведена спеціальна зона для дитячих тренажерів та гімнастичних комплексів. Це, як правило, різні драбинки, турніки, бруси і рукоходи. При цьому все може бути об'єднано в єдиний комплекс, який з одного боку можна оснастити навіть баскетбольним кільцем. При правильному розташуванні на майданчику такий комплекс дозволить надати максимум спортивних занять на мінімальній площі.

Відкриті універсальні майданчики для декількох видів спорту прийнято зонувати, для чого використовуються спеціальні огорожі в залежності від призначення майданчика. Оптимальним покриттям для універсальних майданчиків є поліуретанове, яке прекрасно поєднує в собі амортизуючі якості і зносостійкість. Крім того, на поліуретановому покритті менші шанси отримати травму, якщо мова йде про майданчик для дитячих ігор.

Всі фото, представлені у статті, являються реальними об'єктами, які збудувала компанія "Спорт Світ" та взяті на сайтах компанії:

Поділитися: